
GastronomiaOci i Cuina Volcànica
presenten el quart llibre de la col.lecció de col.lectius gironins
Aquest cap de setmana, dins del marc de la Fira de Sant Lluc que es farà a Olot, GastronomiaOci i Cuina Volcànica presentaran el llibre del col.lectiu de la Garrotxa, el quart de la col.lecció, després d’haver estat editats els llibres de la Cuina de l’Empordanet,
Girona Bons Fogons i Joves Cuiners. L’acte de presentació serà diumenge a tres quarts de set de la tarda a l’estand de Turisme de la Garrotxa.
El llibre recull, com ho ha fet amb els col.lectius anteriors, tres receptes de cadascun dels
quinze restaurants que formen l’associació volcànica, a més de fotos de tots els cuiners i
caps de sala. Les receptes estan repartides en un primer, un segon i un postres, i estan
basades en el producte de la Cuina Volcànica. La publicació compta amb el suport del
Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Diputació de Girona, Diari de Girona, Cuina
Volcànica i Consell Comarcal de la Garrotxa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada