Joan Masegur Iglesias cuiner del Restaurant Hostal del Ossos de Batet de la Serra es elegit com nou president del col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa.En Joan ,es un jove cuiner recentment finalitzat els estudis d'hostaleria a l'Escola de Sant Narcís de Girona ; ell ha bagut de les fonts de la Cuina Volcànica des de el seu naixement en aquest establiment que regeix en aquesta la seva tercera generació.La nova presidència amb la col·laboració de la seva Junta Directiva i la participació de la resta dels membres del col·lectiu vol continuar evolucionant des de els principis i objectius en que es fonamenta la Cuina Volcànica :- Una aposta decidida per mantenir ,recuperar i incorporar en les seves cuines els productes propis de una comarca privilegiada com la Garrotxa : els fesols, el fajol, la patata mora, el blat de moro blanc, la tòfona, el farro,serrat d'ovella , bones carns i embotits , el piumoc, els llardons de la mocada , la ratafia ... -La feina vital i necessària del dia a dia , tot parlant de tu a tu amb els cultivadors i ramaders, productors que ens fan conèixer millor les qualitats del producte.- Com a membres del Club de Gastronomia de Turisme de Catalunya volem donar a conèixer a traves de la gastronomia la riquesa i atractius turístics de la nostra comarca i del país En Joan i tots els membres de Cuina Volcànica recordem i ens fem nostre l'esperit participatiu, dinàmic i innovador que ens va deixar la nostra estimada Presidenta Judith Oliveras i Serra.
2 / juny / 2008 10:57
2 / juny / 2008 10:57
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada