L’EMBOTIT A LA CUINA
Amb motiu de la 8ª. Fira de la Embotit d’Olot el col.lectiu cuina volcánica vol difondre l’us d’aquest producte oferint durant tota la setmana en els seus establiment diferents prospostes per poder descubrir els diferent embotits tradicionals de la comarca i les diferents aplicacions que se’ls pot donar.
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant La FrancesaSanta Pau - Tel: 972262241
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant La DeuOlot - Tel: 972261004
Restaurant Self La GarrotxaOlot - Tel: 972261604
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Sant MiquelSant Esteve d'en Bas - Tel: 972690123
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Ca la MatildeSant Feliu de Pallerols - Tel: 972444269
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Cal SastreSanta Pau - Tel: 972680421
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant L'HostaletHostalets d'en Bas - Tel: 972690006
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant OliverasBesalú - Tel: 972590392
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Cúria ReialBesalú - Tel: 972590263
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Fonda Siqués -Restaurant Cal ParentBesalú - Tel: 972590110
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Hostal dels OssosBatet de la Serra - Tel: 972266134
A MÉS A MÉS VINE A LA FIRA I FAREM:
DISSABTE 14
17.30 h Maridatge d’ embotits amb coques, tortells i vins de postres de l’
Empordà. A l’ Espai Tast.
18.15 h Taula Rodona sobre la tipologia i les races dels porcs.. A l’ Espai Tast.
19.00 h Demostració de la cuina Volcànica més petita. Tot seguit degustació
d’ aperitius, senzills i delicats per fer-nos obrir la gana. A l’ Espai Tast.
DIUMENGE 15
19.00 h Demostració de la cuina Volcànica més petita. Tot seguit degustació
d’ aperitius, senzills i delicats per fer-nos obrir la gana. A l’ Espai Tast.
L’EMBOTIT A LA CUINA
Amb motiu de la 8ª. Fira de la Embotit d’Olot el col.lectiu cuina volcánica vol difondre l’us d’aquest producte oferint durant tota la setmana en els seus establiment diferents prospostes per poder descubrir els diferent embotits tradicionals de la comarca i les diferents aplicacions que se’ls pot donar.
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant La FrancesaSanta Pau - Tel: 972262241
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant La DeuOlot - Tel: 972261004
Restaurant Self La GarrotxaOlot - Tel: 972261604
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Sant MiquelSant Esteve d'en Bas - Tel: 972690123
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Ca la MatildeSant Feliu de Pallerols - Tel: 972444269
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Cal SastreSanta Pau - Tel: 972680421
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant L'HostaletHostalets d'en Bas - Tel: 972690006
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant OliverasBesalú - Tel: 972590392
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Cúria ReialBesalú - Tel: 972590263
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Fonda Siqués -Restaurant Cal ParentBesalú - Tel: 972590110
COCA DE FULL AMB BOTIFARRA DE PEROL
Restaurant Hostal dels OssosBatet de la Serra - Tel: 972266134
A MÉS A MÉS VINE A LA FIRA I FAREM:
DISSABTE 14
17.30 h Maridatge d’ embotits amb coques, tortells i vins de postres de l’
Empordà. A l’ Espai Tast.
18.15 h Taula Rodona sobre la tipologia i les races dels porcs.. A l’ Espai Tast.
19.00 h Demostració de la cuina Volcànica més petita. Tot seguit degustació
d’ aperitius, senzills i delicats per fer-nos obrir la gana. A l’ Espai Tast.
DIUMENGE 15
19.00 h Demostració de la cuina Volcànica més petita. Tot seguit degustació
d’ aperitius, senzills i delicats per fer-nos obrir la gana. A l’ Espai Tast.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada