En la celebració a Besalú de la I Nit del Turisme Rural Gironí -Premis Turisme Rural 09
El ervei Tastos gastronòmics serà per part de membres de Cuina Volcànica i Besalú Gastronòmica .
Des de 19:30 pm a 20:00pm Recepció i arribada del assistents amb servei de Copa de Benvinguda
Des de 20:00pm I a 21:00pm Parlaments i Premis
21:15pm Inici i Servei dels tastos gastronómics
El servei de l'aperitiu a preu dret serà realitzat pels 10 mateixos cuiners .
BG = Tast elaborat per Besalú Gastronòmic
CV= Tast elaborat per Cuina Volcànica
Sopeta de patata mora amb llardons cruixents de la mocada. CV (Restaurant Cal Sastre )
Torradeta de fetge gras d'ànec amb codonyat i ratafia de pomes antigues inous CV (Restaurant La Francesa)
Coca d'alberginies BG
Salpicó de fesols i rossinyols amb vinagreta d'alls tendres CV (Restaurant Can Xel)Blanquetes de pollastre amb aroma de mel BG
Mandonguilles de patata amb carn de vedella BG
Bacallà amb confitura de tomates de la pera. CV (Restaurant Self Garrotxa )
Pastis de peix amb trencadis de verduretes BG Mousse de iogurt de la Fageda amb crumble de fajol CV (Restaurant Hostal dels Ossos)
Pa de pessic d'ametlles i taronja BG
c/e info@cuinavolcanica.cat
www.cuinavolcanica.cat
divendres, 2 d’octubre del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada